Asbestsanering B.V. is een familiebedrijf uit West-Friesland. De directie bestaat uit de 2 broers Marcel & Dirk Keijzer. Samen met vijf gediplomeerde DTA-ers en acht gediplomeerde DAV-ers verzorgen zij al ruim 25 jaar uiteenlopende asbestsanering opdrachten door heel Nederland. Vanwege de vele aanvragen uit de randstad heeft Asbestsanering B.V. ook een vestiging in Amsterdam geopend. Dit bevordert de snelheid en het logistieke proces.

KORTE COMMUNICATIELIJNEN

Onze bedrijfscultuur is voornamelijk no-nonsense te noemen en wij zijn trots op onze interne maar ook externe korte communicatielijnen. Want inmiddels beschikken wij over een groot netwerk waardoor wij snel kunnen schakelen tussen de diverse instanties als oa gemeenten en inventarisatiebureaus.

MATERIAAL EN MATERIEEL

Het materiaal/materieel is modern en bestaat uit demontabele en mobiel decontaminatie-units, waarvan twee zelfsupporting, onderdrukmachines, registratieapparatuur, meetapparatuur, asbeststofzuigers, afsluitbare opslagcontainers, rolsteiger, hoogwerker, diverse hydraulische mobiele-/rupskranen voorzien van overdruk cabine, enz.

Tevens beschikt Asbestsanering B.V. op haar vestiging over een permanent gecontainmenteerde ruimte voor de verwijdering van asbesthoudende materialen uit objecten als laboratorium-ovens, brand-/zuurkasten, CV-ketels, enz.